Uusimmat uutiset
Offroad | 15.09.2014

Motocrossin SM-mitalien kohtalo ratkesi Heinolassa

Motocrossin kuusi osakilpailua käsittävä SM-sarja purkitettiin viikonloppuna Komostenkylän motocross-radalla. Lauantaina vietiin päätökseen pienempi MX2-luokka ja sunnuntaina 450-kuutioisten ajopelien MX1-luokka. Päätöskilpailussa jaettiin tuplapisteet, joten kaikki oli auki ja sarjan finaalilla oli suuri painoarvo.
» Lue lisää

Offroad | 15.09.2014

Roni Kytönen MX C/A Suomen Cupin voittoon

Kytönen ajoi Heinolassa kaksi erävoittoa ja varmisti sunnuntaina MX C/A -luokan Suomen Cupin voiton. Käytännössä mestaruus varmistui jo ensimmäisessä erässä Ronin ajettua erän voittoon. Sarjan mestaruus irtosi 76 pisteen erolla seuraavaan.
» Lue lisää

Road Racing | 15.09.2014

Misanon kakkossija pettymys Kalliolle

Paalupaikalta San Marinon GP:hen startanneen Mika Kallion kisa ei sujunut Marc VDS -tallin suomalaiskuljettajan omien ennakko-odotusten mukaisesti. Voittoa kisasta hakenut Kallio, 31, joutui kokemaan karvaan tappion, kun Kallion espanjalainen tallikaveri Esteve "Tito" Rabat leikkasi maalilinjan voittajana 2,271 sekuntia ennen kakkosena maaliin ajanutta Kalliota.
» Lue lisää

Yleinen | 12.09.2014

Moottoripyöräkerhot ovat mainettaan parempia

Suomessa on jo satoja moottoripyöräkerhoja, joista osa on rekisteröityneitä ja osa ei. Isoimmissa organisaatioissa on tuhansia jäseniä ja pienemmissä kerhoissa alle kymmenen henkilöä. Hirvihaaran Kartanossa, Mäntsälässä järjestetään 11.10.2014 uudenlainen motoristien ajokauden päättäjäisjuhla Love on wheels, johon on tarkoitus koota motoristeja eri kerhoista. Myös kerhoihin kuulumattomat moottoripyöräharrastajat ovat tervetulleita.
» Lue lisää

Yleinen | 12.09.2014

R.M. Heino Oy keskittää toimintansa Tampereelle ja Espooseen

R.M. Heino Oy on päättänyt sulkea Lahden toimipisteen. Lahden myymälä on avoinna 25.10. asti, jolloin myös huoltotoiminta päättyy. Tämän jälkeen R.M. Heino Oy toivottaa Lahden pisteen asiakkaat tervetulleiksi asioimaan Tampereen ja Espoon liikkeisiin.
» Lue lisää

Yleinen | 11.09.2014

Rhapsody in Blue

Yamaha Yard Built -sarjan uusin tulokas on New Yorkissa vaikuttavan Keino Sasakin Yamaha XJR1300 Rhapsody in Blue. Se on tyylikkään sininen, vintage-henkinen konseptikokonaisuus ja samalla kunnianosoitus käsityöosaamiselle ja perinteisille pyöränrakennustaidoille.
» Lue lisää

Yleinen | 11.09.2014

Bike & Boat Worldin ”Prätkä rahaksi” –kampanja

Bike & Boat World tarjoaa mahdollisuuden myydä oma moottoripyörä ja ostaa se takaisin edullisella rahoituksella.
» Lue lisää

Road Racing | 08.09.2014

Kallio Racingin kuljettajat vaikeuksissa Jerezissä

Andalusian auringon alla ajettu Superstock600-luokan toiseksi viimeinen EM-osakilpailu ei sujunut Kallio Racingin kuljettajakolmikolta odotetulla tavalla.
» Lue lisää

Offroad | 07.09.2014

Kinnari ja Klemola kauden viimeiset MX-liigamestarit

Motocrossin MX-liiga 2014 ajettiin päätökseen viikonloppuna Raumalla. Turun Seudun Moottoriurheilijoiden isännöimä sunnuntai sujui niin sanottujen aikuisten luokkien osakilpailun merkeissä. Teemu Kinnari otti MXJ-luokan ja Sami Klemola MXB-luokan liigamestaruuden. Sami Naukkarinen oli varmistanut MX125-luokan mestaruuden jo aiemmin.
» Lue lisää

Road Racing | 07.09.2014

Päivärinnalla hyvä viikonloppu Doningtonissa

Ratamoottoripyöräilyn sivuvaunu-luokan hallitseva maailmanmestari Pekka Päivärinta kyydissään Timo Karttiala teki onnistuneen vierailun Ison-Britannian mestaruussarjaan. Tuloksellisesti kahden kilpailun turnee ei hätkähdyttänyt, mutta kilpailukaluston ja ajajakaksikon kehityksen kannalta Donington Parkin radalla ajetut kilpailut onnistuivat odotusten mukaan.
» Lue lisää

Offroad | 06.09.2014

MX-liigan junioreiden mestaruudet ratkaistu

Motocrossin MX-liiga ajettiin junioreiden osalta päätökseen lauantaina Raumalla. Nuorimpien kuljettajien MX65-luokassa voitosta voittoon kulkenut Kimi Koskinen otti luokan mestaruuden. MXC/C-luokassa titteli oli matkannut Viktor Juseliukselle ja MXC/B-luokan mestaruus Mauno Niemiselle jo ennen päätöstä.
» Lue lisää

Road Racing | 27.08.2014

Lauslehdolla onnea matkassa

Tatu Lauslehto oli sunnuntaina osallisena kolarissa Saksan Oscherslebenin radalla, jossa kolme kuljettajaa loukkaantui. Hän pääsi maanantaina pois paikallisesta sairaalasta ja matkusti koti-Suomeen.
» Lue lisää

Tiedotteet | 23.04.2014

Open House 26.4.

Harley-Davidsonin 14.5-malliston uudet pyörät, Street Bob Special Edition, Superlow 1200T ja Low Rider, tulevat vihdoin saataville lauantaina 26.4. jälleenmyyjittäin järjestettävässä Open House -tapahtumassa.
» Lue lisää

» Lisää uutisia

Uusin numero
Uusimmat Club Motorrad -kuvat