Uusimmat uutiset
Road Racing | 30.09.2014

Pulkkinen Moriwaki Cupin mestariksi

14-vuotias huippulupaus klaukkalalainen Patrik Pulkkinen varmisti kovatasoisen Moriwaki 250 Junior Cupin Euroopan mestaruuden viikonloppuna Tsekin Brnossa MotoGP-sarjastakin tutulla radalla ajetussa kauden päätösosakilpailussa. Peetu Paavilainen toi villillä kortilla lisää suomalaisväriä kilpailuun.
» Lue lisää

Offroad | 29.09.2014

Suomi 16:s MM-maajoukkuekilpailussa

Toni Eriksson, Ludde Söderberg ja Santtu Tiainen olivat tyytyväisiä, kun he ajoivat Suomen maajoukkueen 16:ksi motocrossin MM-maajoukkuekilpailussa Latvian Kegumsissa sunnuntaina. Suomen ykköstavoite tuli täyteen jo lauantaina, kun joukkue selviytyi karsinnasta finaaliin.
» Lue lisää

Road Racing | 29.09.2014

Aragonin kisa vesittyi takarengasongelmaan

Eturivin kolmannesta lähtöruudusta kauden 14:een MM-osakilpailuun startannut Mika Kallio, 31, sai kokea karvaan pettymyksen, kun kuuden perättäisen osakilpailun podiumputki katkesi Espanjan Aragonin radalla sunnuntaina.
» Lue lisää

Yleinen | 26.09.2014

Häiriö lehden jakelussa

Tämän päivän aikana olemme saaneet useilta tilaajilta palautetta siitä, että uusin numero ole tullut. Lehden ilmestymispäivä oli jo eilen ja osalle tilaajista se on mennyt ajallaan.
» Lue lisää

Road Racing | 23.09.2014

Sedät jaksoi heilua 24 tuntia

Suomalainen Ratamoottoripyöräilytiimi KSB ONE Racing toteutti unelmansa ajaa maaliin Le Mansin 24-tunnin kisassa. Raimo Kesselin, Tapio Nevalan ja Magnus Collinin kyytimä BMW 1000 HP 4 kävi kilpailun aikana läpi jonkinmoisen muodon muutoksen ja tiimin ajopeli vietti kisan aikana aikaa varikkoboxissa karvan alle 4 tuntia. Kolme isoa remonttirupeamaa ei matkantekoa edistänyt ja KSB ONE löytyykin tulosliuskan häntäpäästä.
» Lue lisää

Yleinen | 23.09.2014

Yamaha Motor palkitsi parhaat

Yamaha palkitsi jälleenmyyjätapaamisessaan vuoden 2014 parhaat myyntipisteensä ja huoltonsa. Palkittuja oli maastoajoneuvoissa, kaksipyöräisissä, huolloissa ja varaosissa sekä tarvikkeissa.
» Lue lisää

Road Racing | 21.09.2014

Mestari palasi tasolleen

Tai ainakin melkein, sillä suomalaispari Pekka Päivärinta/Timo Karttiala kiilasi kakkoseksi ratamoottoripyöräilyn sivuvaunu-luokan viimeisessä MM-osakilpailussa Ranskan Le Mansissa.
» Lue lisää

Yleinen | 19.09.2014

Suomalaistiimi mukana Le Mansin 24h kisassa

Suomalainen KSB ONE RACING starttaa lauantaina 50 muun joukkueen kanssa 37. kertaa Le Mansin Bugatti-radalla ajettavaan moottoripyörien perinteikkäimpään pitkän matkan kilpailuun. Tonnisella BMW:llä matkaan lähtee konkarijoukko, Raimo Kesseli, Moottoriliiton puheenjohtaja Tapio Nevala ja Magnus Collin. Varamiehenä tiimissä esiintyy Juha Taina.
» Lue lisää

Offroad | 15.09.2014

Motocrossin SM-mitalien kohtalo ratkesi Heinolassa

Motocrossin kuusi osakilpailua käsittävä SM-sarja purkitettiin viikonloppuna Komostenkylän motocross-radalla. Lauantaina vietiin päätökseen pienempi MX2-luokka ja sunnuntaina 450-kuutioisten ajopelien MX1-luokka. Päätöskilpailussa jaettiin tuplapisteet, joten kaikki oli auki ja sarjan finaalilla oli suuri painoarvo.
» Lue lisää

Offroad | 15.09.2014

Roni Kytönen MX C/A Suomen Cupin voittoon

Kytönen ajoi Heinolassa kaksi erävoittoa ja varmisti sunnuntaina MX C/A -luokan Suomen Cupin voiton. Käytännössä mestaruus varmistui jo ensimmäisessä erässä Ronin ajettua erän voittoon. Sarjan mestaruus irtosi 76 pisteen erolla seuraavaan.
» Lue lisää

Yleinen | 12.09.2014

Moottoripyöräkerhot ovat mainettaan parempia

Suomessa on jo satoja moottoripyöräkerhoja, joista osa on rekisteröityneitä ja osa ei. Isoimmissa organisaatioissa on tuhansia jäseniä ja pienemmissä kerhoissa alle kymmenen henkilöä. Hirvihaaran Kartanossa, Mäntsälässä järjestetään 11.10.2014 uudenlainen motoristien ajokauden päättäjäisjuhla Love on wheels, johon on tarkoitus koota motoristeja eri kerhoista. Myös kerhoihin kuulumattomat moottoripyöräharrastajat ovat tervetulleita.
» Lue lisää

Offroad | 07.09.2014

Kinnari ja Klemola kauden viimeiset MX-liigamestarit

Motocrossin MX-liiga 2014 ajettiin päätökseen viikonloppuna Raumalla. Turun Seudun Moottoriurheilijoiden isännöimä sunnuntai sujui niin sanottujen aikuisten luokkien osakilpailun merkeissä. Teemu Kinnari otti MXJ-luokan ja Sami Klemola MXB-luokan liigamestaruuden. Sami Naukkarinen oli varmistanut MX125-luokan mestaruuden jo aiemmin.
» Lue lisää

Tiedotteet | 23.04.2014

Open House 26.4.

Harley-Davidsonin 14.5-malliston uudet pyörät, Street Bob Special Edition, Superlow 1200T ja Low Rider, tulevat vihdoin saataville lauantaina 26.4. jälleenmyyjittäin järjestettävässä Open House -tapahtumassa.
» Lue lisää

» Lisää uutisia

Uusin numero
Uusimmat Club Motorrad -kuvat