Uusimmat uutiset
Yleinen | 18.04.2014

Vertailussa kauden 2014 uudet renkaat

Rengasvalmistajat esittelevät lähes vuosittain uusia kumiseoksia ja rakenneratkaisuja, joiden tarkoitus on parantaa moottoripyörien ajettavuutta, ajomukavuutta tai pitoa äärirajoilla. Olemme jo ehtineet testaamaan 2014 rengasuutuuksia.
» Lue lisää

Offroad | 16.04.2014

Kolme suomalaista Ratinalla

17.5. Tampereen Ratinan stadionilla ajetaan Speedwayn GP-osakilpailu. Mukana kisassa on kolme kotimaista kuskia.
» Lue lisää

Yleinen | 14.04.2014

Tuusulan Moottorikerho ry täytti 60 vuotta

Tuusulan Moottorikerho vietti näyttävästi 60-vuotisjuhliaan lauantaina 12.4.2014. 
» Lue lisää

Yleinen | 14.04.2014

Sykes synkensi italialaiset

Vihreä oli päivän pääväri ratamoottoripyöräilyn WSBK-sarjan Euroopan avauksessa Motorland Aragon radalla Espanjassa. Kawasakilla ajettiin Superbike-luokan molemmissa lähdöissä kaksoisvoittoon ja Supersporteissa voittoon ja kolmoseksi.
» Lue lisää

Road Racing | 14.04.2014

Niklas Ajo kiukkuinen virheestään

Avant Techno Husqvarna Ajo -tallin kuskeilla oli kaksijakoinen kisapäivä Austinin GP:ssä. Niklas Ajo oli kisan jälkeen kiukkuinen itselleen tekemänsä ajovirheen takia.
» Lue lisää

Road Racing | 14.04.2014

Kallio neljänneksi Austinissa

11:nnestä ruudusta kauden toiseen MM-osakilpailuun startannut Mika Kallio ajoi Teksasin Austinin Circuit of The Americas -radalla erittäin nousujohteisen kilpailun ja tervehti ruutulippua 19 kierroksen mittaisen kisan jälkeen neljäntenä.
» Lue lisää

Offroad | 14.04.2014

Seistolalle ja Remekselle kakkossijat MM-endurossa

Matti Seistola paransi menoaan enduron MM-sarjan Portugalin viikonlopussa sunnuntaina. Sherco-kuljettaja putosi lauantain viimeisellä maastokokeella E3-luokan neljänneksi, mutta sunnuntaisessa kauden neljännessä osakilpailussa hän nousi viimeisellä pätkällä kakkospaikalle.
» Lue lisää

Offroad | 14.04.2014

Juniorit kärkivauhdissa

Team Manninen Bros. Honda avasi kilpailukautensa Latviassa Kegumsin kansainvälisessä motocrosskisassa. Tiimikuljettajista mukana olivat Matias Murto, Tatu Junnola ja Joni Mäkelä. Murto oli aika-ajojen neljäs, Junnola kahdestoista ja Mäkelä kahdeskymmeneskahdeksas ja näin ollen kaikki tiimikuljettajat selvittivät tiensä finaalieriin.
» Lue lisää

Yleinen | 13.04.2014

Kallion tiimille muhkea pistesaalis EM-avauksesta

Superstock 600-luokan EM-sarjassa operoivan Kallio Racingin kauden avaus oli hyvä. Hyvän kyydin Yamahoihinsa saanut kolmen suomalaispilotin talli oli lähellä maksimitulosta sarjan ensimmäisessä osakilpailussa Motorland Aragon-radalla Espanjassa.
» Lue lisää

Road Racing | 13.04.2014

Ajo lähtee neljännestä rivistä

Red Bull Husqvarna tallin kaksikko Niklas Ajo ja Danny Kent eivät yltäneet Austinin GP:ssä aivan nappisuoritukseen aika-ajossa.
» Lue lisää

Road Racing | 13.04.2014

Kallio starttaa 11. ruudusta

Mika Kallio ajoi Moto2-kauden toisen osakilpailun aika-ajossa Teksasin Austinissa 11:nteen lähtöruutuun.
» Lue lisää

Offroad | 13.04.2014

Seistola niukasti neljäs MM-endurossa

Enduron MM-sarjan kolmas osakilpailu oli todella tiukkaa kamppailua suomalaisten edustamien E1- ja E3-luokkien kärjessä Portugalissa lauantaina. Eero Remes ja Matti Seistola olivat taistossa mukana, mutta harmittavasti Seistola putosi lopulta ulos palkintokorokkeelta ollen neljäs.
» Lue lisää

Tiedotteet | 19.12.2013

Niklas Ajo jääradan SM-sarjaan

Moto3-luokan MM-sarjassa kilpaileva Niklas Ajo on valmis uuteen aluevaltaukseen vauhdikkaalla urallaan. Hän on lähdössä mukaan jääradan SM-sarjaan.
» Lue lisää

» Lisää uutisia

Uusin numero
Uusimmat Club Motorrad -kuvat