Uutiset // Motorrad mukaan fillarikisoihin
Yleinen | 23.03.2012

Motorrad mukaan fillarikisoihin


Vaikka moottoripyörät ovat Motorradin alaa, osallistuu lehti ainakin kahdella joukkueella ensi kesänä Suomen suurimpaan maastopyöräilytapahtumaan.

Motorradin ja polkupyöräilyn erikoislehden Fillarin yhteisvoimin Motorradilla on nyt oma polkupyöräjoukkue. Kuuden miehen ryhmä valmentautuu kahden huippuvalmentajan voimin ja joukkueeseen ajotaitoa tuovat kaksi hallitsevaa Suomen mestaria.

Toinen valmentajista ja samalla yksi joukkueen pyöräilijöistä on Moottoriliiton päävalmentaja Tomi Konttinen. Hän seuraa ja kommentoi pyöräjoukkueen treenejä moottoriurheilun näkökulmasta. Hallitsevat Suomen mestarit ovat Motorradin yhteistyökuskeja motskaripuolelta. Motocossin pikkuluokan mestari Atte Jousi ja enduron ison luokan mestari Oskari Kantonen harjoittelevat joka tapauksessa omia lajejaan tosissaan, heille fillariprojekti on lisäharjoitusta.

Kolme muuta kuljettajaa ovat enduromiehet Tomi Paavola ja Mika Koskenlaakso, sekä Motorradin Sami Salonen.

Kuusikko harjoittelee ja valmistautuu ajamaan kahtena kolmen miehen joukkueena 60 kilometrin maastopyöräkisan 30. kesäkuuta Nilsiän Tahkovuorella. Kisa on pitkä ja raskas, se on maamme suurin maastopyöräilykilpailu.

Tahko-projektin etenemisestä tehdään artikkeleita ensisijaisesti Fillari-lehteen ja lisäksi Motorradiin. Juttujen pääpaino tulee olemaan treenaamisessa. Tarkoitus on tarjota vinkkejä ja ohjeita tavallisille kuntoilijoille ja aktiivisesti crossia ja enduroa harrastaville motskarikuskeille.

 


Kommentit


Ei kommentteja

Uusin numero
Uusimmat Club Motorrad -kuvat